Samtalsterapi Täby

Välkommen till Eva-Lena Knutsson – samtalsterapi Täby

Coaching och samtalsterapi

Varmt välkommen till mig, Eva-Lena Knutsson! Jag vänder mig till dig i Täby som söker efter samtalsterapi. Befinner du dig i en svår period i livet som du känner att du behöver hjälp att ta dig vidare ur tar jag emot dig för terapisamtal eller coaching. Jag är ansluten till Benify. Du som har friskvårdsersättning kan boka mig via dem.

Hos mig har det alltid funnits en stor nyfikenhet för människor, relationer mellan människor och sambandet mellan människans fysiska och emotionella hälsa. Från att ha arbetat med den fysiska hälsan som sjukgymnast till att idag hjälpa människor på deras emotionella resa som coach och samtalsterapeut.

Genom empati och varsam nyfiken kommer jag guida dig på vägen till att hitta nya vägar och möjligheter. Med hjälp av meditationer, kroppsövningar, samtal och målning kan vi upptäcka och utforska vilka delar av dig som du har tryckt undan och sidor som du behöver stärka.

BLI KONTAKTAD
Bli kontaktad
Samtalsterapi Täby

Samtalsterapi

Samtalsterapi passar dig som som upplever livskriser, ångest, förluster eller andra svårigheter i livet. Fokuset i terapin ligger på dina inre styrkor och krafter samt det friska för att kunna ta dig vidare från den svåra period du befinner dig i.

Samtalscoaching

Coaching utgår från där du står i dag och tydliggör dina mål kring vad du önskar uppnå. I mina coachande samtal kommer vi arbeta tillsammans för att du ska åstadkomma självinsikt, vilja och energi som för dig mot de mål du har.

Anpassad session

Målbilden är alltid att hjälpa respektive människa utifrån deras förutsättningar. Alla människor fungerar på olika sätt och har olika målsättningar, därför är jag noga med att anpassa våra sessioner så att de passar just dig.

Vill ni veta mer?